running lifestyle.jpg

LILITH

Ik begon mijn carrière in de sociale sector. In 2013 kwam yoga op mijn pad. Het werd een passie, het streven naar evenwicht. Het is nu mijn missie om yoga voor iedereen toegankelijk te maken.

yoga coach.jpg

yHet leukste aan mijn job? Intensief bezig zijn met yoga en het persoonlijk contact met mensen. Mogen getuigen hoe ze zowel dichter naar zichzelf als naar elkaar toe groeien, is wat mij iedere dag motiveert.

YOGA

In januari 2016 behaalde ik de 200 uren yoga teacher training in de Arhanta Yoga Ashram in Khajuraho, India. Een half jaar later werd Studio Cocon opgericht en waren de eerste yogalessen een feit. Februari en maart 2020 trok ik wederom op missie naar India om traditionele kennis en inzichten op te zoeken.

COCON_01Vedett01.jpg

MISSIE & VISIE

Studio Cocon gelooft in de kracht van persoonlijke ontwikkeling via yogabeoefening en act therapie in een inclusieve gemeenschap. We streven doelgericht naar het bevorderen waardevolle levenskwaliteit. Door het aanreiken van de yogaleer en act technieken zetten we in op gezondheid en welzijn. De voordelen van yoga zijn ongelimiteerd groot. Door een aanbod uit te bouwen dat toegankelijk is voor iedereen, en waar iedereen evenwaardig aan kan deelnemen, tracht Studio Cocon mens en maatschappij te versterken.

ACT

Lifestyle door studio.jpg

2020, het jaar waarin Corona roet in het maatschappelijke eten gooide. Een zwaar jaar om te verteren. Ik zocht hulp en vond een rijkdom aan therapeutische technieken in de Acceptance Commitment Therapy. Deze derde generatie gedragstherapie wordt ingezet als hulpmiddel bij o.a. depressie, angsten & burn-out. Ik doorliep een traject van 12 weken als cliënt en besloot me vervolgens verder te verdiepen als therapeut. 

°1988

2013 - Bachelor Pedagogische Wetenschappen - UGent

2015 - Master of Science Culturele Agogiek - VUB 

2016 - Hatha Yoga Teacher Training 200 u - Arhanta India

2016 - Oprichting Studio Cocon

2018 - Yin Yoga Teacher Training, 50 u - Arhanta, Nederland

2020 - Multistyle Teacher Training, 300 u - Kashish, India

2020 - Reiki 1ste graad - Niemand is een Eiland, Nederland

2021 - ACT therapie in opleiding - Act Academie, Antwerpen