top of page

YOGA

Yoga ontstond in India en is zo'n 5000 jaar oud. Wat we met yoga willen bereiken is persoonlijke zelfgroei. De levenskwaliteit verbetert d.m.v.  actief in te zetten op zelfrealisatie. Onder de lagen van maatschappelijke rollen die je speelt en de gedachten die je handelen bepalen ligt je ware zelf. Door yoga te beoefenen pellen we laag voor laag deze afleidingen weg om van binnenuit te kunnen leven.

Yoga Stretches
Wat doe je wanneer de stretch in je bene

HATHA

Traditionele vorm van yoga waarbij een evenwicht wordt nagestreefd tussen in- en ontspanning. Er wordt gefocust op lichaam en ademhaling. 

Creëer je eigen yogaplek in huis en bouw

YIN

Yogastijl waarbij het lichaam wordt ondersteund en poses langer (3 - 5 minuten) worden aangehouden. Werkt diep in op fascia weefsel en ondersteunt het lossen van lichamelijke spanning.

190507 G-yoga Studio Cocon 01.jpg

INCLUSIE

& YOGA

Yoga is voor iedereen. Studio Cocon steunt een inclusieve samenleving door yogabeleving toegankelijk te maken voor mensen met en zonder beperking. We bieden G-Yoga lessen aan i.s.m. KVG &

G-Sport Vlaanderen.

Stoelyoga.jpg

OP DE STOEL

Yoga kan je ook beoefenen vanop een stoel. Ideaal indien je meer nood hebt aan fysieke ondersteuning. Op deze manier kunnen veel poses toch worden uitgevoerd en de voordelen ervan worden geplukt.

bottom of page